A Te regisztrációs lapod
Üdvözlet! Gratulálunk, a legjobb úton haladsz, hogy a LoveAgain társkereső Weboldal Club-tagjává válj! A Tagsági díj, 800 Ft + 200 Ft Áfa/hó, amelyért számos szolgáltatást, egységes Prémium csomagot kapsz cserébe! Így minden szolgáltatást igénybe vehetsz! A Saját profilodról, arcodról jól látható Fénykép feltöltése nálunk, KÖTELEZŐ! Szeretnénk, ha a Tiszteletet így is megadnánk egymásnak! A LoveAgain.eu oldalán az Aktív Jelenléted a fontos, nemcsak a Regisztrálás!
Olvasd el a szabályzatot, és ha a fentiekkel együtt ezeket a feltételeket elfogadod és regisztrálni szeretnél, itt megteheted!


1.Lépés - A személyes információs oldalad.
(*-gal jelölt részt kötelező kitölteni!)


Nem *  
Nick név * Min. 4, max. 20 karakter, vagy lehet már foglalt ez a nick név

Szlogen * Min. 2, max 46 karakter lehet
Bemutatkozás *
Karakter számláló:
Általános leírás magamról
E-mail * Érvényesnek kell lennie!
Jelszó (4-8 karekter) *  
Jelszó ismét Jelszó ismét

A szabályzat elfogadása minden regisztrált felhasználó számára kötelező érvényű, még akkor is ha esetlegesen nem olvasta végig..

1. A felhasználó tudomásul veszi, hogy a regisztrálás során megadott adatok nyilvánosak, kivéve azok, amelyeknél az oldal üzemeltetői fenntartói jelezték, hogy nem nyilvános, (pl. az e-mail cím mások számára nem látható).
2. A felhasználó által feltöltött, leírt tartalom csak valós adatokat tartalmazhat. Megtévesztő jellegű adatok, hamis tényállítások, bűncselekményre való felbujtásra utaló leírás, illetve viselkedés azonnali kizárást von maga után.
3. A tagok nem tölthetnek fel olyan adatokat, amelyek mások személyhez fűződő jogát sértenék, nem tüntethetnek fel valós tényeket hamis színben, és tilos mindenféle üzleti célú hirdetés elhelyezése a regisztrációban, illetve a chat oldalon.

4. Az oldal üzemeltetői kizárhatják azokat a felhasználókat, akik üzleti céllal, illetve a többi tagot zaklatva használják a rendszert.

5. Az oldal üzemeltetői a regisztráció engedélyezésénél, indoklás nélkül megváltoztathatják vagy eltávolíthatják a felhasználó által feltöltött bármely adatot, legyen az akár személyre vonatkozó adat, kép, vagy üzenet.

6. A törvényben meghatározott esetekben (bűncselekmény gyanúja) felhasználók adatait az oldal üzemeltetői a törvényben előírt módon kiadhatják.
7. Az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget azért, ha harmadik személy jogosulatlanul megszerzi a regisztrált felhasználók nem publikus adatait.
8. A felhasználó tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás teljes körű használatához semmiféle programot, programkódot nem kap, azt magának kell biztosítania (pl.:flash player). Ezek használatáért az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak.

9. Az oldal üzemeltetői promóciós tevékenységhez, statisztikai tevékenységhez vagy egyéb tetszőleges célból felhasználhatják a felhasználók adatait, ebbe beletartozik a rendszeres hírlevél kiküldése is.

10. Az LoveAgain.EU kijelenti, hogy a regisztrált tagok adatait bizalmasan kezeli, az adatok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságárólszóló 1992.évi LXIII. törvény rendelkezéseinek és az Adatvédelmi Biztos ajánlásainak megfelelően jár el. A felhasználók kapcsolódási adatai a szerveren naplózásra kerülnek.

11. A fenti szabályzat célja a zavartalan közösségi élet fenntartása tagjaink érdekében.

12. A szabályzat be nem tartása a szóbeli illetvi írásbeli figyelmeztetéstől kezdve az azonnal kizárásig terjedhet az esett súlyától függően. Többszöri figyelmeztetés szintén kizárással jár.
Az esetek megítélésében csak személyes véleményünkre, a törvényekre és az itt leírt elvekre támaszkodunk.

Regisztrációval és adatmódosítással kapcsolatos elvárások
1. Adatok:
Az általad megadott adatok, leírások nem tartalmazhatnak üzenőprogram- (pl. MSN, ICQ), postai- vagy e-mail címet, vezetékes- vagy mobil telefonszámot, csak az arra megjelölt helyen. Ha mégis ilyet tapasztalnak az oldal üzemeltetői, az figyelmeztetést von maga után, és azonnal törlésre kerül a regisztrációs profilból.

Az üzleti céllal regisztrált felhasználókat az oldal üzemeltetői azonnal kizárják.

A szólásszabadság mindenkit megillet, amíg nem sérti egyes emberek méltóságát és nem tartalmaz faji- vagy vallási megkülönböztetést, rágalmazást. Az LoveAgain.EU oldalon az általános internetes szabályok is érvényben vannak (netikett).


2. Képek:

2.1. Az első képnek saját fotónak kell lenni, amelyen jól látható az arcod, ellenkező esetben figyelmeztetni fogunk.

2.2. Felfüggesztés, illetve törlés jár a nyilvánvalóan nem saját magadról készült képért is(pl.:színész, modell, vagy bármilyen jogvédett kép)

2.3. A feltöltött képek tartalmazhatnak állatot (kutyát, macskát), illetve hozzád közeli fotókat. Az oldal üzemeltetői semmilyen felelőséget nem vállalnak a képen feltüntett harmadik személy megjelenéséért.

2.4. Ha a kép, harmadik fél rosszindulatú megszemélyesítése miatt került fel, akkor azonnali felfüggesztés, illetve kitiltás jár a szerverről.

2.5. Pornóba illő képek feltevése tilos!!!!!


3. Használattal kapcsolatos elvárások:

3.1. A rendszer támadása, feltörési kisérlete, feltörése, jelszavak próbálgatása azonnali kizárást, illetve feljelentést von maga után.

3.2. A chat-re és fórumra is vonatkoznak a kulturált megnyilvánulás szabályai, és a netikett, tehát a zaklatás, sértegetés (flame), nem odaillő témaválasztás (pl. általános szobában, szex, szerelem, politika) minimum, figyelmeztetést von maga után.

Az LoveAgain.EU egy olyan társkereső oldal ahol minden tagunk kulturált, illetve, ha nem, akkor az arra megfelelő helyen nyilváníthatja ki véleményét, kereshet társat. A szabályzat betartása, és tudomásul vétele biztosítja, hogy minden felhasználó, TE IS, kulturált módon keressen társat, illetve kikapcsolódjon az LoveAgain.EU oldalon.

Üdvözlettel,
LoveAgain.eu Team